1. Slankere lijn met FormoStar


De FormoStar Infrared Body Wrap wordt met succes gebruikt voorgewichts- en centimeterverlies. De resultaten zijn duurzaam omdat overtollig vetweefsel wordt afgebouwd. Na elke beurt zie en voel je resultaat. Dat is een extra motivatie om door te gaan tot het gewenste resultaat is bereikt.

FormoStar Infrared Body Wrap warmt de lichaamsdelen op waar het vetweefsel zich bevindt. Het metabolisme wordt versneld, vetweefsel wordt er afgebroken en 1200 Calorieën worden verbrand als energie. Het is dé afdoende methode tegen vetkussentjes, sinaasappelhuid en zwangerschaps-striemen met blijvend resultaat. Het is de ideale manier voor algehele gewichtsafname.

Calorieënverbruik bij 1 uur …

   • wandelen: 250
   • fietsen: 375
   • zwemmen: 500
   • joggen: 500
   • FormoStar: 1200

Een klassiek dieet ontregelt het lichaam waardoor men zich snel futloos voelt. Als je de FormoStar Infrared Body Wrap combineert met een aanpassing van je eetgewoonten, dan zal het resultaat nog sneller zichtbaar zijn zonder dat je jouw vitaliteit en energie verliest. Afhankelijk van de leeftijd en weefselconditie behaal je reeds een mooi resultaat vanaf 5 à 10 behandelingen.

De warmte stimuleert de zweetklieren en laat ons toe intens te transpireren waardoor je meer dan 1200 calorieën verliest per behandeling. Dat is waarom het systeem zo doeltreffend is.