Mesotherapie behandeling


Wat is Meso electroporatie?
Meso electroporatie is een nieuwe techniek op gebied van huidverbetering, het heeft een extreem snelle en diepe werking.
Via deze methode kunnen we werkstoffen bij de cel naar binnen brengen in diepere huidlagen (basaal-celmembraan) zonder dat we naalden gebruiken.
Door een zich snel ontladende condensator wordt een elektromagnetisch veld gegenereerd. Door de impulsen tijdens dat elektromagnetisch veld komen de ion kanalen in de celmembranen open, zo kunnen de werkstoffen tot diep in de huid getransporteerd worden.
Afhankelijk van het, door ons gekozen, serum waarmee we werken is het een van de meeste krachtige anti-aging behandelingen van dit moment.
Ook werken we op de spierintensiteit en daarmee gaan we de contouren in de huid verstevigen. De behandeling is zeer populair bij klanten die zich voorbereiden op een evenement door de snelle werking. Anderzijds is de behandeling bijzonder interessant na een zomer of wintervakantie om de huid een krachtige opfrisbeurt te geven. En meest ideaal in combinatie met een medische peeling of microdermabrasie.

Is het geschikt voor mij?
Alle huidsoorten en -kleuren zijn met deze methode te behandelen. Mensen met een goede algemene gezondheid, een goede huidteint en realistische verwachtingen ten aanzien van het resultaat zijn uitstekende kandidaten voor Meso electroporatie. Meso electroporatie kan worden toegepast bij diverse huidcondities en is heel succesvol gebleken bij:
droge huid – rijpere huid – fijne lijntjes en rimpeltjes – vette huid – vergrote en/of verstopte poriën – vale en/of doffe huid – rokershuid – zonbeschadigde huid – acne littekens.

Wat zijn de contra-indicaties?
Meso electroporatie is niet geschikt voor mensen met één van de volgende indicaties:
Huidkanker – zwangere dames – hartritme stoornissen – pace maker – hoge bloeddruk-
aangezichtsverlamming- auto-immuun afwijkingen – ontstekingen in de kaak – door virussen veroorzaakte lysies, herpes simplex, gordelroos – niet gediagnosticeerde huidbeschadigingen.

Wat kan ik van een behandeling verwachten?
Voor een eventuele eerste meso electroporatie behandeling vindt er altijd eerst een intakegesprek plaats. U bespreekt samen met uw schoonheidsspecialist uw medische gegevens en probeert in overleg met haar te beslissen of Meso electroporatie een geschikte behandeling voor u is. De schoonheidsspecialist bepaalt uw huidtype en legt uit wat er allemaal bij de behandeling komt kijken en wat u van de behandeling mag verwachten. Ook wordt dit toestemming verklaring getekend waarmee u de schoonheidsspecialist toestemming geeft om de Meso electroporatie behandeling uit te voeren.
Tijdens de behandeling kunt u prikjes of schokjes in de huid voelen. We werken met een zwak stroom en de spierintensiteit wordt geactiveerd, dit geeft een soort schokjes in de huid.
Rondom het kaak gebied kunt u ook de zenuwen rond de tanden en kiezen wat voelen reageren, zeker als u een beugel draagt en een kroon/brug draagt kan dat gevoel sterker aanwezig zijn. Dit komt door de geleiding en het magnetisch veld wat we creëren. De zwakstroom kan geen schade aanrichten aan uw gebit, bij te hoge gevoeligheid zal de schoonheidsspecialist de intensiteit aanpassen.

Waaruit bestaat de behandeling?
Bij aanvang van de behandeling wordt de huid eerst gereinigd. Vervolgens wordt er gekeken wat voor soort peeling er vooraf aan de Meso electroporatie zal worden gegeven, dit is afhankelijk van uw huid type een medische peeling of een microdermabrasie.
Na een van deze peeling is de huid nu prima in staat om werkstoffen op te nemen. Na een op u huidtype afgestemde cocktail van serums gaat de Meso electroporatie behandeling beginnen. Het is een soort van massage die we uitvoeren met het apparaat beginnend op het voorhoofd en eindigend in de hals. Daarna kan er nog gekozen worden om een sterk voedend masker aan te brengen. Tot slot wordt de huid nog verzorgd met een voedende crème en beschermende zonnebrandcrème.

Is de behandeling pijnloos?
Meso electroporatie is een intensieve maar nagenoeg pijnloze behandeling. De meeste klanten verdragen de behandeling zeer goed. Tijdens de behandeling kunt u prikjes of schokjes in de huid voelen. We werken met een zwak stroom en de spierintensiteit wordt geactiveerd, dit geeft een soort schokjes in de huid.
Rondom het kaak gebied kunt u ook de zenuwen rond de tanden en kiezen wat voelen, zeker als u een beugel draagt en een kroon/brug heeft kan dat gevoel sterker aanwezig zijn. Dit komt door de geleiding en het magnetisch veld wat we creëren. De zwakstroom kan geen schade aanrichten aan uw gebit, bij te hoge gevoeligheid zal de schoonheidsspecialist de intensiteit aanpassen.

Wat kan ik direct na een behandeling verwachten?
Na de behandeling is de opname van het serum in de huid gelijk goed te zien, een verbetering van de hydratatie. Ook is vrijwel gelijk zichtbaar dat de spierintensiteit is verbeterd, strakkere contouren en lifting rondom de ogen. Echter is het werkelijke resultaat, de huidverbetering pas 48 uur naar de behandeling optimaal te zien. Het verbeteren van de conditie in de diepere huidlagen komt tot stand door de werkstoffen die door de celwand zijn binnen gedrongen, dat werkt nog 48 uur door na het insluizen. Door goed uw thuis verzorgingsadvies op te volgen
Zal er een snel en effectief resultaat te zien zijn.

De eerste week na de behandeling
Drink minstens 1,5 liter water per dag gedurende 1 week na de behandeling, dit zorgt ervoor dat de verbeterde hydratatie ook lang optimaal blijft. Bescherm de huid goed met een voedende dagcrème en een SPF om de verdamping van vocht zo veel mogelijk tegen te gaan. Ook is een goede crème nodig om de vrije radicalen, die de huid sneller doen verouderen zoveel mogelijk te verminderen. Een crème met een hoge anti oxidant zal dat tegen gaan.