Nieuw!!! De naaldloze mesotherapie is speciaal ontwikkeld voor huidveroudering en huidverslapping


Mesotherapie behandeling:

Een mesotherapie is een techniek waarbij werkstoffen rechtstreeks de huid doordringen tot de diepere huidlagen, stimuleren het cel metabolisme en zorgen daardoor voor een vernieuwde celstructuur met als resultaat een vermindering van rimpels tot in de diepe huidlaag. Tevens treedt er een vermindering op van pigmentvlekken, littekenweefsel, acné en couperose. De huid hervindt zijn mooie uitstraling, wordt compacter en egaler. De techniek is geschikt voor het gezicht en hals.

De basisstof is hyaluronzuur. Dit is een lichaamseigen stof die zorgt voor soepelheid en vocht vasthoudt in de huid. Een mesotherapie behandeling zorgt ervoor dat het stofwisselingsproces in de huid wordt geactiveerd, waardoor dus verouderingsverschijnselen kunnen worden behandeld. Dat is weer goed voor de egaliteit van de onderste huidlagen waardoor de huid nieuwe veerkracht en elasticiteit (terug) krijgt.

Al na één behandeling is het effect zichtbaar. Maar voor een optimaal resultaat kunt u het beste kiezen voor een kuur van 6 behandelingen achter elkaar.

lees hier verder