Schoonheidsbehandelingen


Basis behandeling:
Oppervlaktereiniging
– Dieptereiniging
– Vapazone
– Onzuiverheden verwijderen
– Massage
– Masker
– Dag verzorging

Uitleg: U ondergaat een oppervlakte reiniging, om de huid goed te kunnen behandelen dient de huid goed gereinigd te zijn. Vervolgens zal er een peeling worden aangebracht, een peeling verwijderd de dode huidcellen en geeft een dieptereiniging.
Door de eiwitsplitsende enzymen zal de peeling zijn werking doen, deze worden geactiveerd door water, hierom zal u een aantal minuten met de peeling onder het stoomdampapparaat (vapazone) liggen. Na dat de huid helemaal is schoongemaakt zal er gekeken worden naar de onzuiverheden, mee-eters, gerstekorrels, puistjes etc. zullen worden verwijderd.
Daarna is de tijd voor volledige ontspanning en zal er een massage worden toegepast. Na de massage zal er een op de huid aangepast masker worden aangebracht, deze zal een aantal minuten moeten inwerken. Na het verwijderen van het masker zit de behandeling er op, als laatst wordt er een aangepaste dag verzorging aangebracht.

 

Top behandeling:
– Oppervlaktereiniging
– Dieptereiniging
– Vapazone
– Onzuiverheden verwijderen
– Anti-aging ampul
– Massage
– Speciaal masker
– Dag verzorging

Uitleg: Een behandeling die de huid zal verstevigen en de veroudering zal tegengaan.
U ondergaat een oppervlakte reiniging, om de huid goed te kunnen behandelen dient de huid goed gereinigd te zijn. Vervolgens zal er een peeling worden aangebracht, een peeling verwijderd de dode huidcellen en geeft een dieptereiniging. Door de eiwitsplitsende enzymen zal de peeling zijn werking doen,  deze worden geactiveerd door water, hierom zal u een aantal minuten met de peeling onder het stoomdampapparaat (vapazone) liggen.

Na dat de huid helemaal is schoongemaakt zal er gekeken worden naar de onzuiverheden, mee-eters, gerstekorrels, puistjes etc. zullen worden verwijderd. Daarna zal er een ampul worden aangebracht.
Een ampul is een vloeistof met geconcentreerde werkstoffen, tijdens deze behandeling wordt er gekozen voor een anti-aging werking. Hierna is het tijd voor volledige ontspanning en zal er een massage worden toegepast. Na de massage zal er een op de huid aangepast masker worden aangebracht, deze zal een aantal minuten moeten inwerken samen met het collagene oogmasker, deze verstevigd de huid rondom de ogen. Na het verwijderen van het masker zit de behandeling erop, u krijgt een aangepaste dag verzorging en oogverzorging. Er zal naar wens een kleine make-up worden aangebracht.

 

Behandeling voor mannen:
– Reiniging
– Peeling
– Vapazone
– Onzuiverheden verwijderen
– Masker
– Dag verzorging

Een behandeling speciaal voor de mannenhuid.

Uitleg: U ondergaat een oppervlakte reiniging, om de huid goed te kunnen
behandelen dient de huid goed schoon te zijn. Vervolgens zal er een peeling worden aangebracht, een peeling verwijderd de
dode huidcellen en geeft een dieptereiniging. Door de eiwitsplitsende enzymen zal de peeling zijn werking doen, deze worden
geactiveerd door water, hierom zal u een aantal minuten met de peeling onder het stoomdampapparaat(vapazone) liggen.
Na het verwijderen van het masker zit de behandeling erop, u krijgt een op de huid aangepaste dag verzorging en oogverzorging aangebracht.