Semi permanente mascara


Semi permanente mascara is mascara die ruim 3 tot 4 weken blijft zitten. Zoals de naam al zegt is het SEMI permanent, u zit er niet voor uw hele leven aan vast. Het is ook heel wat anders dan het verven van uw wimpers, waarmee u uw wimpers niet meer dan een kleurtje bezorgt en dus geen extra volume en lengte. Wat het wel doet, is op een eenvoudige, duurzame en betaalbare manier voor dikke lange en mooie wimpers zorgen. De perfect opgemaakte wimpers in één behandeling van 30 minuten, waarbij u meer volume krijgt. De mascara is waterbestendig en veeg- en draaivrij.
U kunt er dus mee douchen, slapen, sporten etc. zonder dat u mascara lelijk wordt. Ideaal dus voor vakantie en voor iedere vrouw die geen tijd te verliezen heeft in de ochtend. Welke vrouw wil dat niet?!

Semi permanente mascara is ook een ideale combinatie met wimperextensions. De bovenwimpers voorzien van extensions en de onderwimpers voorzien van semi permanente mascara, 3 tot 4 weken prachtige ogen.

Ook is het mogelijk om de semi permanente mascara onder de wimperextensions aan te brengen, zodat u altijd mooie donkere wimpers heeft.

De voordelen:

  • Aangebracht in 30 minuten
  • Blijft 3 tot 4 weken zitten
  • Geen onderhoud
  • Vlekt niet en is waterproof
  • Kan worden aangebracht op boven en onderwimpers
  • Aan te passen aan uw wensen: een natuurlijke mascara look of een echte “glam look

Deze wimper behandeling kan alleen professioneel aangebracht worden en is niet geschikt voor thuisgebruik.