Tyro producten


Tyro wordt in de Griekse mythologie als een zeer mooie vrouw beschreven. Volgens de vertellingen was Tyro een prachtige vrouw, Poseidon de god van de zee was zo van haar onder de indruk dat hij haar voor zichzelf alleen wilde hebben.
Terwijl ze over het strand wandelde stelde hij een purperen golf om haar heen zodat zij aan de ogen van de mensen en goden ontrokken was.

tyro-gem-delight

De Naam Tyro is niet zomaar gekozen.
Een belangrijk bestanddeel van de producten is Namelijk Zout (water). Zout houdt water vast en water (vocht) is het allerbelangrijkste bestanddeel voor een effectieve huidverzorging.

Het product Tyro is ontwikkeld door Dr. Molenaar.
Dr. Molenaar is een internationaal bekend plastisch chirurg die zich al ruim 35 jaar bezighoudt met esthetische chirurgie. Hij is geboren in Schonenhoven en heeft zijn opleiding tot plastisch chirurg in New York gevolgd.

Een aantal jaar geleden besloot hij om zijn vakkennis en ervaring aan te wenden voor de ontwikkeling van een complete huidverzorgingslijn, die volledig voorziet in alle voedingstoffen waar de huid om vraagt. Dit product heeft een uitgebalanceerde samenstelling van hoogwaardige werkzame stoffen.

Enkele producten van Tyro die ik u kan aanbevelen zijn:

 

Tyro Topp cream :

Een zeer volle kuurcrème met de rijkste oliën uit de natuur, die voor een rustgevend, voedend en herstellend effect zorgt. Door deze prachtige crème regelmatig te gebruiken stimuleert u de huidfunctie en zorgt dat de regeneratiekracht van uw huid verhoogd. Voor een optimaal behandelingssucces gebruikt u de topp cream met uw gebruikelijke product.
U zult zien en merken dat uw huid er weer stralend uit gaat zien en haar stevigheid en zachtheid terug krijgt.
Zeer geschikt voor de droge, vochtarme en veeleisende huid.

Topp ‘Bo’ Tyrox day and night cream:

De anti- rimpelcrème van deze eeuw!
Deze romige, zachte (dunne) emulsie zorgt voor 25% vermindering van de lijntjes en rimpels binnen 30 dagen!!Duidelijk toename van de stevigheid en het gladder worden van de huid, door het effect van kaviaar en carcadezaad. Hierdoor wordt, door de natuurlijke celgeneratie en het waterbindende vermogen, de huid versterkt.
Carcadezaad is een plantaardige botox.

Tyro Gold Cream (nacht crème maar ook geschikt voor overdag)

Deze crème is ontwikkeld voor de rijpere huid en droge huid.
De stimulerende werkstoffen verstevigen en ondersteunen de huid.
Is regenerend en egaliserend voor de hals en decolleté.
De gold cream hydrateert en brengt de huid weer tot rust.

Tyro special dag- en nachtcreme E

Is uitermate geschikt voor de droge/vochtarme, maar ook voor de normale huid. Kostbare revitaliserende bestanddelen helpen bij het herstellen van het evenwicht van de huid.
De meest geliefde crème in de Tyro serie waar iedereen enthousiast over is. Houdt de cellen en weefels strak en zacht.

Verder heeft Tyro een speciale crème voor de jonge huid, Crème`s voor rond de mond en ogen, diverse soorten gezichtsmaskers, een complete lichaamsverzorginglijn, een lijn met producten voor de zon en zonnebank, een lifting serum ideaal voor een vermoeide huid, dat snel na het aanbrengen weer een strak, glanzend en frisse uitstraling geeft.